INTREBARI FRECVENTE

Ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a putea inchiria un autoturism ?

Pentru a inchiria un autoturism trebuie sa indepliniti urmatoarele conditii : varsta minima acceptata este de 25 ani si trebuie sa aveti minim 1 an de la data obtinerii categoriei B.

 

De ce documente am nevoie la semnarea contractului ?

Aveti nevoie de permisul de conducere si de actul de identitate (pasaport sau carte de identitate) atunci cand inchiriati masina de la Act Curier Express SRL.

 

Care sunt pasii unei inchirieri ?

A. Rezervarea

1. Trimiteti solicitarea prin formularul online de rezervari, prin e-mail la info@rentacartour.ro sau telefonic la +40 731 371 506 . Solicitarea trebuie sa contina tipul masinii, perioada de inchiriere(data si ora), locatia de predare/preluare, numele clientului, adresa mail si un numar de telefon corect.
2. Se va transmite o rezervare provizorie care blocheaza masina pentru perioada solicitata.
3. Daca sunteti de acord cu oferta noastra trebuie sa o confirmati in decurs de 48 de ore pentru a avea o rezervare definitiva.

B. Inchirierea

1. La data si ora stabilite in rezervare , va asteptam la una din locatiiloe noastre din Cluj pentru a va preda masina. La predare se semneaza contractul de inchiriere, se completeaza fisa de predare-primire a autoturimului si se efectueaza plata.
2. Inchirierea propriu-zisa. Daca apare orice problema puteti sa ne sunati oricand, suntem la dispozitia dumneavoastra 24h/24.
3. La data si ora, stabilite in contract se returneaza masina, de regula in acelasi loc de unde a fost preluata, daca nu este stabilit altceva in contract. Finalul inchirierii este consemnat in fisa de predare-primire, se returneaza garantia (daca este cazul).

 

Cate persoane pot conduce masina inchiriata, se percep taxe suplimentare ?

Masina inchiriata poate fi condusa de titularul contractului si de alt sofer aditional indicat in contract. Pentru acest serviciu NU se percepe taxa suplimentara.

 

Cum se procedeaza in cazul in care doresc sa preiau/predau masina inchiriata la aeroport ?

In cazul inchirierii masinii din Aeroportul Cluj, toate taxele sunt incluse, NU se achita taxe de parcare suplimentare. Primiti un card de acces auto in incinta Aeroportului Cluj care va permite stationarea in parcarea aeroportului pe termen nelimitat.

Se semneaza contractul si puteti prelua imediat autoturismul. Daca este prima inchiriere trebuie sa prezentati in original actul de indentitate si permisul de conducere pentru a se face fotocopii.

 

Unde pot circula?

Masina inchiriata poate fi condusa pe drumurile publice din Romania.

 

Cum procedez in cazul in care doresc sa prelungesc durata inchirierii ?

Pentru prelungirea duratei de inchiriere trebuie sa sunati la +40 731 371 506 cu cel putin 24 de ore inainte de data expirarii contractului. Daca masina este disponibila se face un act aditional de prelungire si se plateste noua perioada de inchiriere.

 

Ce trebuie sa fac in cazul unui accident rutier sau daca masina are o defectiune mecanica ?

Pe toata durata inchirierii va stam la dispozitie. Primul pas este sa ne contactati imediat. Datele de contact le gasiti pe contractul de inchirieri auto. In caz de defectiune tehnica beneficiati de masina la schimb in cazul in care defectiunea nu poate fi remediata imediat. In caz de accident : in caz de accident, clientul trebuie sa procure si apoi sa ofere catre noi copii ale actelor persoanele terte implicate in accident (polita de asigurare RCA, carte de identitate, permis de coducere, certificat de inmatriculare) raportul politiei sau constatarea amiabila. Daca persoana care inchiriaza autoturismul si/sau celalalt participant sunt persoane straine, trebuie sa se efectueze investigatia la fata locului si trebuie anexat raportul politiei.

 

Unde pot returna masina?

Masina se returneaza la data si ora stabilite in contract, de regula locul de unde masina a fost preluata.

 

Ce fac daca nu primesc emailul de confirmare?

In cazul in care nu ati primit un email de confirmare a rezervarii, contactati-ne telefonic la +40 731 371 506

 

Pot obtine reduceri la pretul de inchiriere?

Da. Pentru reduceri si oferte speciale va rugam sa nu ezitati sa sunati la +40 731 371 506.

 

Cum pot face plata?

Plata poate fi facuta numerar in lei sau in Euro la cursul zilei la preluarea masinii.

 

Pot beneficia de scaun pentru copil?

Pentru a beneficia de scaun pentru copil, bifati aceasta optiune atunci cind completati formularul de rezervare.

 

Ce fel de Permis de Conducere este necesar?

Conducatorul auto trebuie sa fie posesorul unui Permis de Conducere valid si trebuie să aiba o vechime de cel putin 1 an.

 

Ce asigurari include pretul?

Pretul inchirierii include RCA, rovignieta si asigurare CASCO pentru avarierea masinii si in caz de furt. In caz de avarii majore garantia acopera fransiza pentru deschiderea dosarului de dauna.

 

Cand mi se opreste garantia?

Pentru Asigurarea Standard se solicita o garantie intre 200-500 Euro în contul posibilelor reparatii necesare în cazul deteriorarii vehiculului, garantie ce va fi returnata in momentul predarii acestuia în aceiasi conditie in care l-ati primit. Garantia va fi folosita pentru penalizarea utilizatorului dupa cum urmeaza: 200€ pentru avarierea autovehicolului la exterior sau interior (numai in cazul in care utilizatorul este de vina pentru producerea evenimentului), 200€ pentru pierderea cheii de contact a masinii, 200€ pierderea actelor masinii. Garantia va fi returnata in conditiile in care autoturismul a fost returnat in aceleasi conditii in care a fost livrat impreuna cu toate documentele, accesoriile si echipamentele.

 

Ce se intampla daca nu-mi place masina pe care am ales-o?

Vorbeste cu angajatii agentiei – acestia vor incerca sa gaseasca masina care iti place. Daca masina face parte din alta clasa decat cea pe care ai ales-o initial, atunci pretul se modifica corespunzator.

 

Ce este inclus in pretul platit?

relatii cu clientii NON – STOP;
predarea si preluarea autoturismului, inclusiv la aeroport (in afara orelor de program)
asigurare RCA;
asigurare CASCO cu fransiza;
taxele de drum (vigneta);
anvelope iarna / vara.

Aveti o intrebare? Va raspundem:
Email
+40 731 371 506

Companie rentacar Cluj

Oferim de peste 15 ani masini de inchiriat in Cluj. O buna parte dintre clientii nostrii sunt clienti fideli, care apeleaza constant la masinile noastre. Incercam sa va oferim un raport pret/calitate bun, si servicii care sa acopere toate necesitatile dvs.

DE CE SA INCHIRIATI MASINA DE LA NOI?

15 ani de rentacar

Activam in domeniul de inchirieri auto in Cluj de peste 15 ani. Cunoastem necesitatile dvs. si va oferim servicii personalizate, adaptate nevoilor dvs.

Program non-stop 24/7

Ne adaptam programului dvs. de zbor, sosiri/plecari Aeroport Cluj. Doriti sa inchiriati o masina in Cluj, sau aveti intrebari despre rent a car, sunati-ne la +40 731 371 506

 

Calitate la masinile de inchiriat

Toate masinile noastre sunt in stare tehnica exceptionala, curate si pregatite de drum. Volkswagen, Seat, Hyundai, Skoda sunt marcile masinilor de inchiriat in Cluj.

Fara limita de km!

Spre deosebire de majoritatea firmelor de inchirieri auto din Cluj, noi NU va taxam suplimentar in functie de km parcursi. Aveti libertate deplina sa utilizati masina pe care ati inchiriat-o.

Card acces Aeroport Cluj

Daca aveti programat zbor de pe Aeroportul Cluj, primiti un card de acces auto in incinta aeroportului. Puteti merge la check in cu masina inchiriata pana in incinta aeroportului.

Garantie zero!*

Clientilor care au mai inchiriat cel putin o data masina de la noi NU le mai solicitam garantie. Avem incredere in relatia pe care o stabilim cu clientii dupa prima inchiriere.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.
There is no selected car class in current office. Please choose another Class!